Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η προγραμματισμένη πρώτη γενική Συνέλευση του Συλλόγου με συμμετοχή πάνω από τα 2/3 των μελών του.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αγαπητός ενημέρωσε λεπτομερώς τα μέλη για όλα τα θέματα που έλαβαν χώρα από την ίδρυση του μέχρι & σήμερα. Επίσης ενημέρωσε τα μέλη για τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στους αρμόδιους φορείς τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας & τον Δήμαρχο Δήμου Δελφών για την δημιουργία & τους σκοπούς του Συλλόγου. Έλαβε μάλιστα διαβεβαιώσεις για την αμέριστη συμπαράσταση & βοήθεια τους . Ακόμη αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων & ιδιαίτερα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδας .

Στην συνέχεια τα μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν τις θέσεις & απόψεις τους για τα παραπάνω & η συζήτηση ολοκληρώθηκε αποφασίζοντας με απόλυτη συμφωνία όλων την διενέργεια των αρχαιρεσιών που αφορά το νέο Δ.Σ της οποίας η ημερομηνία σύντομα θα ανακοινωθεί μετά την επίλυση νομικών θεμάτων .Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Κοπή της βασιλόπιτας & τις Ευχές του Προέδρου Αγαπητού Παναγιώτη σε όλους για Απόλυτη Υγεία , Ευτυχισμένο , Χαρούμενο το 2022 & Καλό Ξεκίνημα αλλά & Πορεία στον Σύλλογο !!!Ο Σύλλογος Φίλων << Φως στον Πολιτισμό της Αρχαίας Μυωνίας >> εύχεται στα μέλη & στους φίλους της Σελίδας, καθώς & στον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *