Εκδηλώσεις

Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη Εκδήλωση του Συλλόγου μας για την Πανσέληνο της 12ης Αυγούστου 2022 που πραγματοποιήθηκε στην Ακρόπολη της Αρχαίας Μυωνίας ( ΕΚΑΤΡΑΧΗ ) Αγίας Ευθυμίας . Ο πρόεδρος Παν Αγαπητός στον χαιρετισμό του δεσμεύτηκε στην καθιέρωση σε συνάντηση όλων μας σε κάθε Αυγουστιάτικη Πανσέληνο δίνοντας το μύνημα σε μέλη & φίλους ότι ο σκοπός του Συλλόγου μας θα επιτευχθή εφόσον θα είμαστε ενωμένοι σε μια μεγάλη αγκαλιά.

Στην συνέχεια η Γενική Γραμματέας Μαίρη Κυδωνάκη διάβασε την ιστορία της Αρχαίας Μυωνίας σύμφωνα με τα Φωκικά του Περιηγητή Παυσανία αλλά & τα ευρήματα της περιοχής ενώ το Αρχαίο κείμενο απήγγειλαν η Ηθοποιός-Σκηνοθέτης κ Ανδριανή Μπαρτσώτα & ο Συνθέτης κ Νίκος Ξένος . Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τηλεσκοπική παρατήρηση από όλους & ομιλία από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Φωκίδας

” ΑΧΥΡΟΣΤΡΑΤΑ ” καθηγητή κ Γιώργου Ζωγράφου ο οποίος απάντησε & στις ερωτήσεις όλων. Μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών Ανδρέας Σολτάτος , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Σπύρος Κυριάκης , μέλη του Τοπικού Συμβουλίου , καθώς & η Πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ιτέας κ Νάντια Μαντά . Επίσης συμμετείχαν τα μέλη ΔΣ Κόκκινος Γιάννης, Χατζηαντωνίου Γιώργος , Γιάννης Παπαϊωάννου αλλά & πολλά μέλη του Συλλόγου μας . Μεγάλη μας έκπληξη η παρουσία του αντεπιστέλλοντος μέλους μας κ Ευθυμίου Παπαϊωάννου. Ευχαριστούμε θερμά όλους- όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους με την υπόσχεση του επόμενου ετήσιου επετειακού ραντεβού μας.

Εκδήλωση  για την Πανσέληνο της 12ης Αυγούστου 2022